A hajlítatlan valóság

Van kanál!

Salátaposzt

2018. június 21. - Aneninen

(Még mindig április 10., egy része ma már idejét múlt, ám érdemes megőrizni. A kiemelések utólag történtek.)

(1) Elkezdtek megszólalni a szavazóbiztosok! Egyre több bizonyíték gyűlik össze, hogy választási csalás történt!

Tolmácsolnám Krisztina Lukácsi kérését, mely szerint MINDEN szavazóbiztos, aki bármilyen rendellenességet, csalásra utaló jelet tapasztalt, VEGYE FEL VELE a kapcsolatot! (Itt eredetileg az email cím szerepelt.)

Ez azért is fontos, mert elkezdték letörölgetni az internetről a szavazóbiztosok által feltett információkat!

(1/2) Mindebből KÉT további teendő következik. Egyrészt, BÁRKI aki bármilyen a témához tartozó posztot olvas, azt azonnal mentse le valamilyen formában a saját gépére! Így ugyanis gondoskodhatunk róla, hogy a bizonyítékok megőrződjenek! (Ez a lépés, utólag elmondhatjuk, teljes sikerrel folyt. Bármit is próbáltak eltüntetni, módosítani, törölni, elég sokan megőriztek minden hozzáférhető adatot, hozzászólást, dokumentumot.)

(1/3) Kedves Lukácsi Krisztina! Remélem, eljut Hozzád ez az üzenet! Egyrészt, mindenről, amit kapsz készíts biztonsági másolatot, ha lehet, hordozható adathordozóra is!
Másrészt, utalva a korábbi (5)-ös pontomra, válaszd ki három olyan ismerősödet, akiben 100%-ig megbízol, és továbbítsd nekik is az anyagokat! Emellett, mindig legyen valaki, aki tudja, épp hol vagy, nehogy bajod essék! Ne legyen rá szükség, de azt is találd ki, ki fogja folytatni, amit elkezdtél, ha valamiért képtelenné válsz arra. (Például elveszíted az emailcímedet, stb.)

Ez a rész az alábbi bejegyzés alapján született:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=597599327254656&id=100010137823565

(2) A megosztási adatok úgy mutatják, az a posztom, amelyikben rekonstruáltam az április 8-kai eseményeket, elég sok dologra ráhibázhatott. Többé-kevésbé ezt igazolja az is, hogy egyre több történet gyűlik össze.
Ezt szerencsére most már hiába törlik az internetről, úton van nagyon sok irányban a Facebook-tól függetlenül is.

Ugyanakkor, kellene egy HITELES angol fordításra is! (Megtörtént; sőt, egy frissített, hivatkozásokkal is ellátott változat készült belőle.) Mindez azért fontos, mert külföldre még nem nagyon jutott el az információ a választási csalásról. (Azóta igencsak eljutott, tudtommal elég sokan foglalkoznak a témával!)

Ennek már azért is meg kell történnie, hogy nemzetközi szinten is világos legyen: a magyar nép SOHA nem szavazott kétharmados bizalmat a fidesznek!!!

(A német változat már készül közben.) (Nem sokkal később el is készült.)

Ebből következik egy újabb fontos teendő, amely nem szerepel az eredeti 5 pontban, nevezetesen:

(3) TOVÁBBRA IS lankadatlanul foglalkozni kell a fidesz régebbi, s már meglévő ügyeivel! Például Elios, Microsoft-botrány, Kósa-pénz stb.

Ennek kettős funkciója van.

Egyrészt, nem szabad, hogy ezek az ügyek elsikkadjanak, mert súlyos milliárdokról van szó. Arra is fel kell készülni, hogy amíg mi a választási csalással foglalkozunk, a fidesz újabb közpénzeket nyúl le, mondván, úgy sem figyel épp senki! NEM SZABAD meghagyni nekik a mozgásteret!

Másrészt, ezen ügyek között vannak nemzetbiztonsági, sőt nemzetközi biztonsági kockázatot jelentő dolgok is, mint például a letelepedési kötvények.
Ettől a ponttól kezdve pedig az EU, sőt a NATO, de még az ENSZ is érintett lehet! (Sokan úgy gondolják, nincs értelme bármilyen külső segítséget remélni. Én másképp látom. Mind a választások kapcsán, mind attól függetlenül olyan dolgok történtek a fidesz hatalma alatt Magyarországon, amelyek messze túlmutatnak az országhatárokon, közvetlen és közvetett nemzetközi jelentőségük is óriási.)

Mindez egyben már az eredeti ((4)) pont irányába is mutat. Ez egyfelől azért fontos, hogy jelezzük az EU felé, hogy Magyarország Európához, és nem a putyini érdekszférához akar tartozni.
Másfelől, ne feledjük: volt egy rövid időszak, amikor éppen nem Soros, nem a migránsok, hanem az ENSZ volt a kinevezett főellenség! Már akkor is azt gondoltam, s ez mostanra megerősödött: ez az irány akár arra is utalhat, hogy a fidesz olyan dolgokra készül, amik már az ENSZ hatáskörébe tartoznak!!! (Lehet, hogy ezt váltotta fel később a honvédelem-mánia???)

(4) Legnagyobb örömmel látom, hogy az eredeti ((3)) pont tőlem függetlenül is megvalósulni látszik. Vagyis, megkezdődött az emberek mozgósítása.

Arra viszont NAGYON figyeljünk, hogy ne rengeteg kicsi tüntetés szerveződjön, hanem egyetlen, de hatalmas!

Jelenleg a vasárnapi megmozdulás tűnik a legkomolyabbnak, a linkje itt található:

https://www.facebook.com/events/418897665237361/

Amint időm engedi, e téren is lesznek gondolataim, feltéve, hogy a szervezők azokra kíváncsiak.

(5) Az eredeti ((2)) pontra utalva. Tudom, hogy megosztja az embereket, de a pártok is fel kell, hogy vállalják a választási csalás ügyét!
(E téren megjegyezném: NINCS pártpreferenciám.)
A DK már megtette, s ha jól tudom, a Momentum is. Úgy értesültem, a rekonstrukcióról szóló posztom már eljutott az MSZP-hez. Jó lenne, ha a többi párthoz is eljuttatná valaki, akinek van kapcsolata! (A Jobbik-hoz talán délután fog odaérni, erre is úgy tűnik, lesz ember.)

Viszont, kérnék mindenkit: NE azzal foglalkozzunk, hogy melyik ellenzéki párt mit rontott el a kampány és a választások során! A legfontosabb elérnünk, hogy a fidesz kétharmados, csalással elért győzelmét érvénytelenné tegyük. Bármi áron!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanal.blog.hu/api/trackback/id/tr1114034070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása