A hajlítatlan valóság

Van kanál!

Teendőkről és fideszről

2018. június 21. - Aneninen

(Április 11. Főleg a poszt második fele miatt másoltam át, annak legnagyobb része ugyanis jelenleg is aktuális: folyamatosan észben kell tartanunk!)

 

Akit csak az érdekel, hol tartunk az eredeti teendő-listához képest, az elejét olvassa el!

Akit csak az érdekel, mire kell felkészülni, mit fog lépni a fidesz, az görgessen lejjebb egészen a vonal utáni részig!

Először is, lássuk, hol tartunk!

Eredetileg öt pontban fogalmaztam meg a teendőket, itt:
https://www.facebook.com/aneninen.shadowdance/posts/1771588732864183

Az ((1)) remekül halad. Eredetileg a választási csalásnak három lépcsőjét különböztettem meg.
A választás előtti "szürkezóna", pl. a kampány lefolyása, médiatúlsúly, stb. – ezeket az EBESZ szinte azonnal megfogalmazta.
A választás alatti, "klasszikus" csalások. Mostanra már több választásra elegendő bizonyíték gyűlt össze. Mint korábban írtam, a TASZ oldalán kell jelentkezni, ma (ápr. 11, szerda) délután 16:00-ig.
Az elektronikus csalás adataival is lehet mit kezdeni, hiába próbálták meg eltüntetni a nyomokat. A szerveradatokat ugyanis lementették és hozzáférhetővé tették, ez itt érhető el:
https://www.facebook.com/…/a.239598606486…/419522008494175/…

Aki ért hozzá, kezdje meg a nyomozást!

A ((2)) pont, miszerint a pártokhoz eljuttatni az összegyűjtött adatokat, e formában okafogyottá vált. Mostanra lényegében az összes ellenzéki párt elkezdett foglalkozni a témával.

(E ponton valamit ismét megjegyeznék. Rengetegen írtátok a választás estéjén és másnap, hogy hol az ellenzék ilyenkor, amikor a csalást kéne igazolni. Akkor is mondtam, és most is: egy ellenzéki párt vezetője egyszerűen NEM jelentheti ki gyanú, vagy bizonyíték nélkül, hogy csalás történt! Az nem ugyanaz, mint hogy magánemberként közlöm ugyanezt.)

A ((3)) nagyon jó irányban halad, meg fog valósulni, hogy egyetlen nagy tüntetés legyen. Erről itt olvashatsz:

https://www.facebook.com/events/418897665237361/

Ott is írtam, de itt is megjegyzem (hátha ott elvész a rengeteg ember között a hozzászólásom), nemcsak célok kellenek, hanem forgatókönyv is. Fellépők, szónokok kellenek, velük mielőbb egyeztetni kell. Biztosítani kell a technikát is.

Emellett, hozzá kell tennem, fel kell készülni atrocitásokra. Nem okvetlenül a rendőrség részéről (bár nem zárható ki), sokkal inkább valamely háttér erőszakszervezet részéről (pl. Valton Security). De leginkább a provokátorokra kell figyelni!

Egy dolgot nem szabad elfelejteni! A FIDESZ MÁR VASÁRNAP ESTÉRE SZÁMÍTOTT ARRA, HOGY TÖMEGMEGMOZDULÁS LESZ!
Vagyis, már akkorra volt tervük erre az esetre. Szombatig hat további nap állt a rendelkezésükre, hogy felkészüljenek!

Aki ezen a vonalon szeretne segíteni, a mellékelt linkre kattintson! Emellett, azt is olvastam, hogy egyes vidéki nagyvárosok is megkezdték a szervezkedést. Linkeket nem tudok, próbálj meg utána nézni, ha nem Budapesten akarsz részt venni a munkában. Ha a Te városodban még nincs semmi kialakulóban, légy Te, aki nekifogsz!

Jelenleg a ((4)), vagyis a választás nemzetközi híre nagyon nagy aggodalmakat vált ki! Készül a rekonstrukció angol és német változata. (Kaptam javaslatot, hogy át kellene dolgozni. Ez is meg fog történni, ám csak minimális mértékben, a legfontosabb fejleményeket a végén összefoglalva. Ne dolgozzanak szegény fordítók kétszer...)
Jó lenne azonban amit csak tudunk, más nyelveken is elérhetővé tenni, ugyanis A NEMZETKÖZI HÍRÜNK JELEN PILLANATBAN TRAGIKUS!

Egyrészt azért, mert az utolsó információ, amit tudnak, hogy elsöprő fidesz győzelem született, noha ez jelentősen köszönhető a választási rendszerünk súlyos igazságtalanságainak, és a kormánypropagandának (amellett, hogy az ellenzék jelenléte a médiában erőteljesen korlátozva volt). A tény, hogy csalással nyert a fidesz, egyelőre nincs a köztudatban.
Másrészt, s ez legalább ilyen fontos: a fidesz győzelmének pontosan olyan csoportok nem örülnek, akik világpolitikai szinten ugyanazon a vonalon vannak, mint a fidesz!
Még rosszabb: MEGJELENT A NEMZETKÖZI SZINTŰ ÁLHÍRGYÁRTÁS IS!
Itt egy példa (angol nyelven)

http://thewashingtonstandard.com/soros-defeated-after-spen…/

 

Ebben egyenesen azt írják, hogy Soros annak ellenére vereséget szenvedett, hogy megpróbálta manipulálni a választásokat!!! Igen, jól érted!!!
Az oldal hangzatos címének azonban ne dőlj be: ez egyike a legdurvábban szélső jobboldali amerikai portáloknak. Olyan, mint idehaza kb. a 888.
Őszintén! Tegye fel a kezét, aki tudta, hogy Soros Amerikában is mumusnak számít bizonyos körökben!

Röviden: DOLGOZNUNK KELL, HOGY MAGYARORSZÁG NEMZETKÖZI MEGÍTÉLÉSE JAVULJON!

Az ((5)) ponthoz, a biztonságunk kérdéséhez nem nagyon van mit hozzátennem, a lényeget már korábban összefoglaltam.
Megismétlem: bárki bármi gyanúsat tapasztal, vagy bármilyen atrocitás éri (az elektronikus változatokat is beleértve!), azonnal dokumentálja és hozza nyilvánosságra!

________

ITT JÖN A TELJESEN ÚJ RÉSZ!

Ne becsüljük le a fideszt!!!

Most úgy tűnik, azon túl, hogy próbálják eltüntetni az adatokat, semmit nem csinálnak, ez azonban BIZTOSAN NEM IGAZ!

Több fronton is készülnek valamire. Ezeket pedig meg lehet nevezni, mint ahogy azt is, mivel mit tudunk kezdeni.

(1) Provokátorok és züllesztők.
Most ők a legkisebb gondunk. Eddig is voltak, ezután is lesznek.
Tudom, hogy nehéz, de nem szabad velük foglalkozni! Minden rájuk fordított perc csak az időt veszi el az érdemi munkától. Pont.

(2) Nyílt fizikai atrocitások, illetve vegzálások, ellehetetlenítések, stb.
Rékasi Zsigmond esetét leszámítva nem hallottunk még hasonlókról, de ez a helyzet változhat, különösen a szombati tüntetés kapcsán.
Ugyanazt tudom mondani: mindent dokumentálni és nyilvánosságra hozni. A további teendőket egy korábbi bejegyzésemben, a mindenki által legunalmasabbnak tartott ((5))-ös pontról szólóban találod.

(3) Félrevezetések, hamis nyomok.
Hihetetlen mennyiségű anyag gyűlt össze a csalások különböző szintjeiről, ám mindennek utána járni, hogy honnan származik, képtelenség.
TELJESEN BIZTOS, hogy akadnak olyan dolgok, amelyek jó esetben csak sehová sem vezetnek, rossz esetben viszont éppen hogy arra a konklúzióra, hogy nem is csaltak.

Hogy világos legyen, mondok két példát, azzal a megjegyzéssel, hogy egyikről sem jelentem ki, hogy hamis nyom!

Az elsőre lehetséges példa a parkoló furgon képe. (Sok helyen megjelent már az interneten.) Egyrészt, a poszt eltűnt, majd visszakerült. Másrészt, azóta a rendszámról is lett információ. Ha ezek nem történnek, az ösztönöm azt mondja, lényegtelen. Így viszont lényegesnek tűnik. De mi van, ha csak benéztük, és soha nem is tűnt el a poszt az internetről?
Akkor könnyen lehet, hogy csak az időnket vesztegetjük ezzel a szállal.

A másodikra "mutatópélda" az NVI teljes adathalmazának feltöltése az internetre. Ha az valódi, tényleg lehet, valaki megtalálja benne az elektronikus csalás bizonyítékát.
De mi van, ha már egy manipulált fájl került vissza az internetre? Rengeteg informatikus nekiesik az adatbányázásnak, és... semmit nem talál. Ami viszont azt fogja igazolni, hogy nem történt csalás.
(Személyes megjegyzés: nem valószínű, hogy hazugság lenne. A forrás neve – Platón Párt – nekem kamupárt szagúnak tűnt, ám utánanéztem, már tavaly ilyenkor is létezett ez a csoport. Kicsi az esélye, hogy annyira előre kalkulált volna a fidesz, hogy csak azért létrehoz egy kamu-ellencsoportot, hogy a választások után használja fel.)

Biztos receptet nem tudok, de egy valami segíthet. Ha a forrás olyan ember, weblap, csoportosulás, stb. amelyik már régebb óta létezik, és akkor is kormánykritikus volt, jó eséllyel az információ igaz. (Kisebb eséllyel egyszerű tévedés.) Ha viszont csak az utóbbi időben lett aktív (különösen, ha ebben a hónapban!), okvetlenül gyanakodni kell!

(4) Előre tervezett "enyhítő" vagy "nehezítő" intézkedések.
E ponton hülyének nézhetsz, de hallgasd meg a logikámat!

Álljon itt egy példa:
Elviekben még 16 mandátum sorsa kétséges. Információ itt:

https://444.hu/…/a-beragadt-szavazatokon-meg-16-mandatum-do…

 

Nem lehetetlen, hogy a fidesz folytatja az adatokkal való zsugázást, és végül kihozza magának, hogy igazából nem is lett kétharmaduk, csak 1–2 mandátummal kevesebb.
Mit várnak?
Az emberek nagy része megnyugszik hogy nincs közvetlen veszély, a figyelem elterelődik a csalásról. De, most már akármi is lesz a szerintük hivatalos végeredmény A CSALÁS MEGTÖRTÉNT! Ezt pedig nem hagyjuk annyiban!
(Arról nem is beszélve, hogy ha csak majdnem kétharmaduk van, az olyan sarkalatos törvényeknél, mint pl. a Stop Soros, biztos, hogy lesz egy-két misztikus módon azt megszavazó ellenzéki...)

Persze, az is lehet, hogy még több mandátumot adnak maguknak. Mint tudjuk, az erőpolitikából való keménykedés sem idegen a kormánytól...

[Széljegyzet. Az a fajta politika, hogy először keménykedünk, és amikor az mindenki számára már elviselhetetlen, lazítunk a dolgokon, hogy az emberek elfogadják a későbbi (!!!) állapotot, nem idegen Magyarországtól. Pontosan ez történt 1956 után. A megtorlások időszakát később enyhülés, és a politikai foglyok amnesztiája követte. Azt már kevesen tudják, hogy ez utóbbi nemzetközi nyomásra történt: ha nem tették volna meg, Magyarországnak elveszik az ENSZ-tagságát, azaz de jure nem önálló állam, hanem szovjet tartomány lett volna...
Ezzel persze leegyszerűsítettem egy bonyolult történetet.]

(5) Amíg mindenki a csalás után nyomoz, gyorsan végrehajtani valami még nagyobb disznóságot.

Külön emberek kellenek arra, akik figyelik ezeket a híreket is!
Bármikor húzhatnak olyan lépést, amely pl. azt szolgálja, hogy amikor elmenekülnek, magukkal vigyék az államkassza maradékát.
De az is előfordulhat, hogy hirtelen olyan dolgot (pl. törvényt) alkotnak meg, ami ellehetetleníti a további ellenállást.

Ismétlem: önként jelentkezők kellenek e szálak figyelésére – mint ahogy a választások előtt ismertté vált történeteket sem szabad hagyni elsikkadni. (Kósa-pénz, letelepedési kötvények, Elios, Microsoft, stb.)

[Itt csak meg nem erősített információkat tudok mondani.
Felröppent már olyan hír is, hogy a lenyúlt állami pénzeket az FBI szerint gyémántra váltották a vezetők.
De belső körökből kiszivárgott olyan információ is, hogy olyan 2013 körül Orbán el akarta adni a teljes vízkészletet némely arab (talán szaúdi) vezetőnek, és végül a belső emberei magyarázták meg neki, hogy ezt azért nem kéne, mert balhé lesz.]

(6) Cyber-bűnözés

Mostanra már mindenki számára világos kellett, hogy legyen: a magyar választásokat áthatotta a hadviselés ezen új formája.
Ám, nem szabad csak a választás kapcsán erre gondolni! Már most hallani eltűnt posztokról, fájlokról, feltört accountokról, terjedő vírusokról.

Itt egyértelműen az informatikusoké a terep. Nekik a következő logikát kell követniük: én a fidesz helyében mit lépnék és hogyan?

Emellett, felvetődött egy olyan ötlet is, hogy létre kellene hozni egy Wikileaks-jellegű biztonságos és anonim felületet, ahol azok is megoszthatnak bármit, akik ezt más különben nem tehetnék meg.
Ha valaki ért ehhez, karolja fel az elképzelést!

Amikor a fidesz lépéseit latolgatjuk, a következő ökölszabály alapján kell dolgoznunk:

HA VALAMI ESZÜNKBE JUT, HOGY MEGTEHETIK, NEKIK IS ESZÜKBE JUTOTT MÁR!

Mi a szabad időnket töltjük azzal, hogy rájuk bizonyítsuk a választási csalást. Náluk viszont olyan emberek dolgoznak ennek az ellenkezőjén, akik ezért kapják a pénzt!

Mi viszont többen vagyunk, mint ők.

Használjuk ki ezt az előnyt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kanal.blog.hu/api/trackback/id/tr8114034116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása